2014-05-31
21:52:55

Keep up the good work

Jag har varit lite frånvarande här nu under dessa dagarna men det har jag varit eftersom att jag och Martin varit hos hans mamma och där har jag inget internet. Men nu kan jag skriva igen eftersom att jag nu haft internet i Martins säng på ett speciellt ställe. 

Under dessa dagarna jag varit borta har jag fixat jobbkläder tills jag åker till Portugal om exakt en vecka. Om EN liten vecka har jag och Elin kommit iordning på stället som ska vara vårat hem i en hel månad. Jag har tagit vara på den tiden tillsammans med min älskling, soulmate och andra halva. Min älskade älskade kille som jag kommer sakna så väldigt mycket under tiden jag är i Portugal, men som tur har jag Elin när saknaden är alldeles för stor. Jag och Martin har även sependerat en natt in stugan med mamma och pappa, det uppskattades av dom kan jag säga. Det har även blivit en massa pussar och kramar, man får passa på medan man har tid med den man älskar.

Igår kväll, vid tjugo i nio, fick jag förfrågan av Hamida (som jobbar på Mårtenson) om jag kunde jobba i helgen. Så jag tackade ja eftersom det är pengar, trots att jag blev en aning ledsen eftersom art det är min och Martins sista helg tillsammans. Jobbade därför 11-14 idag och imorgon jobbar jag 12-16. Det blir en del pengar och det är ju alltid bra. Det är bara att jobba pch se glad ut, tiden går ju trots att relativt snabbt på jobbet eftersom att alla arbetskamrater är trevliga. 

Nu det sista ikväll blir snack med killen och en hel del kramar och pussar till. Käkar även lite godis och kollar på tv under tiden.
MIN ÄLSKLING TIDIGARE IDAG NÄR HAN SOV PÅ MIN MAGE!