2014-02-24
19:00:48

It was great!

hej på er alla! sitter just nu på skype med min älskling och pratar. Min dag idag har varit helt okej, eller ja, riktigt bra om man bortser från att jag saknar Martin så sjukt mycket trots gårdagens timmar tillsammans. Jag har fått gjort en hel del men även fått ta det i min takt och tagit det lugnt. 

Jag och Elin har bland annat köpt en sladd till min iPad eftersom att den andra var sönder, sedan har vi även suttit på Stora Torg på en bänk i solen och snackat en stund på vår lunchrast som är 1,5 h. Mysigt som inget annat, våren börja komma hit.

Känner att jag borde vara duktig och skriva lite här för jag saknar det nästan lika mycket som jag saknar min kille (notis till mig själv: sluta skriva att jag saknar Martin hela tiden). Tycker ju att det är riktigt kul att skriva och jag känner att jag kan behöva det ibland då det är kul att påverka och få säga det man tycker osv. 

Det är även riktigt kul nu när Elin också har kille, som för övrigt gått i min klass från 0:an till 6:an. Och det roliga är att han också heter Martin (haha!!), så det blir lite jobbigt när vi båda snackar om våra killar. Men kul för dom och Elin, tror att du läser detta, GRATTIS till er båda igen.

För att fortsätta med min dag nu så kan jag även säga att resten av min dag så har jag antingen varit i skolan och haft tyska, matte eller turism och besöksnäring då vi jobbar med landskapen i Sverige. Eller så har jag snackat skype med Martin, känns som en lagom mysig dag faktiskt. Bestående av mysigt snack med en bra vän i solen, snack med Martin eller plugg. Stabil dag helt enkelt.
Så kan det gå när man pluggar i skolan om man är med Elin!