2013-09-30
12:23:00

My weekend!

Förlåt för att jag varit så sjukligt dålig på att blogga nu men jag hade verkligen inte orken igår och hade inget att skriva om som var det minsta spännande! Men nu är jag back on track asså.
Jag har haft ganska fullt upp hela tiden denna helgen, eller ja, asså jag har chillat ganska mycket men ändå hållt igång. 
Vad har jag hållt på med i helgen då? Jo, det ska jag berätta för er nu.
I fredags var jag i skolan som ni redan vet, under dagen asså. Efter skolan följde jag med Hanna och hämtade hem en ny häst, Gaita. Var och fixade med henne tills nio på kvällen. Och sedan käkade jag för att sedan sitta vid datorn resten av kvällen. Riktigt soft fredag, men ändå rolig.
 
I lördags pluggade jag nästan hela förmiddagen, och självklart var musiken på under tiden med OneRepublic i hörlurarna. Super bra musik, just sayin´. Sedan åkte jag till Chiquita vid två och red ett hopp pass. Gick ganska okej tycker jag, bäst gick det i slutet såklart. Snackade med Mia om en massa med, som alltid! Haha. Efter stallet så pluggade jag ännu lite till, sedan var det datorn som gällde helt enkelt.
 
I söndags var jag varit i stallet med Hanna hos Gaita sedan 9.30. Vi åkte dit vid den tiden och sedan fixade Hanna iordning Gaita för att kunna skritta ett pass på henne. Hanna tar det lite lugnt med Gaita nu i några dagar först eftersom att det är ett nytt ställe och så. Men jag måste säga att det är en riktigt mysig häst på 170cm i manken. Stor men snäll som ett lamm. Tränade i vilket fall Hanna, sa det hon skulle jobba med och tjatade på hennes sits och gav tips + beröm. Gick riktigt bra faktiskt. Självklart fick jag agera fotograf med.
Sedan åkte vi hem, pluggade en del för att sedan åka till stallet och rida Chiquita lite med. Blev ett markarbetes/dressyr pass med henne och även det gick bra det med. Hon kändes en aning seg vilket gjorde att jag fick jobba så att hon gick framåt.
När jag kom hem från stallet så fick det bli att plugga klart, med musik igen. Hade en turism läxa i turism och besöksnäring med Hallon (läraren kallas hallon). Så gjorde klart dom frågorna vi hade i läxa och sedan satte jag mig helt enkelt vid datorn. Bloggen kallade. Passade nog bäst så också eftersom att jag inte bloggat något alls knappt i helgen. Men nu är det en ny vecka och då kommer jag tillbaka på nytt helt enkelt!
Hanna och fina Gaita!