2013-07-31
12:34:00

just some poems and thoughts

Suttit här i en timme nu, fundera på vad jag ska skriva. Men kommer inte på något. Jag behöver inspiration, NU!
Men så länge tänkte jag att jag skulle skriva lite dikter, gjorde det när jag va mindre på mina bloggar ibland. Så nu får jag väl ta upp det igen när jag har noll inspiration och allt.
 
Det är något som jag inte minns
Även om jag vet att det finns
Solen var där, just nyss
Jag som hoppades på hyss.
 
I still hope
That life isn´t just like soap
Because then it would be slippery
 
Jag har lite tappat stinget med detta, tyckte att jag skrev bättre innan för nu är det verkligen inte bra, men det får helt enkelt vara så.
När jag ändå snackar så kan jag ju säga mitt favorit citat. Ett citat är ju nästan som en dikt. 
Yesterday is history
Today is a gift
Tomorrow is mystery

Detta är då mitt favorit citat, det är egentligen så man ska tänka. Att det som hände igår är historia nu, man ska skita i det just då. Och egentligen så ska man vara tacksam över att man får leva varje dag som man gör, eller hur? Och man vet ju egentligen aldrig vad morgondagen har att ge. Det är alltså ett mysterie.
Som vissa kanske vet så tillhör detta citatet Tomorrowland, en jättestor musik festival som håller på i tre hela dagar. Skulle tro att det är världens största faktiskt. En massor av kända DJ´s som kommer dit. Men nu är det så att jag tycker att Tomorrowland är skit grymt och ska själv åka dit någon gång. Men jag älskar i alla fall detta citatet, det är grymt och så mig!
I smile because I can!