2012-06-30
19:53:55

Fun times in life!

Måste bara börja med att det var grymt kul på tjejkvällen med de flesta tjejerna i vår klass. Synd att några av dom inte kunde komma bara ! Men Lollos pappa kom typ en halv timma försent för han hittade inte ut till Jennie. Asså gud vad läskigt det var, det åskade och regnade as mycket. Och rädd som jag är för åska och blixtrar så blixtrade det precis över oss. Riktigt läskigt ! Jag skakade typ. Hihi, leta upp Matina så hon skulle skydda mig. Men till sist så kom jag hem i alla fall. Kommer nog ut någon bild från det i slutet av veckan skulle jag tro !

Idag så började det med att jag vaknade lite efter nio, skönt ! Jag tog det lite lugnt och sen så svarade jag på Sannas sms och sedan så frågade hon typ om jag skulle göra något idag. Slutade med att vi skulle vara och ha sovis. Hela "familjen" ( Sannas familj är min extra familj typ ) kom och hälsade på och tog en fika. Sanna stannade kvar. Vi gick ner till havet och kollade om man kunde bada. Sedan åt vi lunch. Gott med spagetti och köttfärssås. Vi cyklade till Flygstaden och gick in på ÖoB. Där köpte jag ett nagellack, torr shampoo och kompress ( hade skadat mig på vagen dit, klantiga jag ). Sedan Ica Maxi Stormarknad på listan, där blev det att handla saker till mami och papi samt godis till mig. Sedan cyklade vi hem. Hela cykelturen blev nästan 2mil lång.

När vi kom tillbaka så åkte vi ner och badade, vi var dö värma. As skönt efter ett tag i vattnet. Väntade ett tag med att duscha så att det skulle bli lite mer varmvatten i tanken. Nu blirre kvällsmat, grillat kött, hasselbacks potatis och majskolv. Självklart sallad och sånt med.

Nu ska jag runda av och tacka för mig idag.
Kram,
Hungrig tjej