2014-03-24
19:53:29

Min helg, spännande

Här inne har jag inte varit på ett tag känner jag, två dagar för att vara exakt. Jag har tagit det lugnt fast ända haft fullt upp, skön känsla. Jag tänkte nu berätta vad jag faktiskt har gjort under tiden nu i helgen. 

Som ni redan vet så kom Sanna, Monica och Kenta till oss vid halv sju i lördags. Vi käkade go mat och snackade en del. Sedan drog jag och Sanna ner till henne och umgicks där. Vi kollade tv, snackade och käkade Ben & Jerry´s Chocolate Fudge Brownie. Måste bara säga att den smaken på B & J´s var riktigt god, aldrig smakat just den innan och nu är den min favorit helt klart. MUMS! Sedan sov jag hos Sanna tills igår (söndag). Vi la oss vid tre och klockan ringa nio men vi snoozade tills klockan nästan var tio. 

Igår (söndag) så var jag hemma en snabbis medan Sanna och Monica väntade ute i bilen då jag bytte till ridkläder. Sedan åkte vi ut till Gaita och Nellie (Sannas ponny), de står i samma stall. Vi red ut en runda tillsammans, jag på Gaita och Sanna på Nellie. Jag satt på en laddad och glad Gaita så vi galopperade en del på ängen efter uteritten och Sanna red också där. 
På eftermiddagen övningskörde jag för första gången och det gick faktiskt jättebra. Jag har ju aldrig kört bil innan och jag skulle lära mig allt med koppling och grejer som jag behövde kunna. Jag fick prova på att backa lite faktiskt, jag startade även i backe och det gick jättebra. Fick inte många kärringastopp faktiskt. Och det var kul att köra faktiskt. 

Idag har jag typ inte gjort någonting, knappt varit i skolan, bara pluggat lite hemma och sedan tagit det lugnt. Nu har jag inte så mycket att göra mer än att ta det lugnt och sedan gå och lägga mig för att sova. 
Ett mål, se framåt!